naglowek_mobile
Klussenpool is een all-round klusbedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in:
- renoveren van badkamers.
- plaatsen van keukens.
- schilderen van uw woning.
- stucwerk.
- renoveren van de zolder.
- plaatsen van schuttingen.

Elektriciteit: bedrading aanleggen en renoveren. Stoppengroep bij maken, etc. Bedenk wel dat bij een nieuwe meterkast en nieuwe groepen het gekeurd moet worden door een erkend elektriciteitsbedrijf.

Loodgieterswerk: alle werkzaamheden worden voor u verricht.

Verwarmingen: nieuwe verwarmingen aanleggen, de aan en afvoer ervan regelen, schoonmaken, etc.

Betegelen: alle soorten van betegelingen van muren en vloeren kunnen voor u worden uitgevoerd.

Timmerwerk: geen van de klussers draait hier zijn hand voor om.

Metselwerk: of het nu gaat om een binnen- of buitenmuurtje, het is zo gedaan. En met zorg voor u gemaakt. Deze mannen zijn in staat om een heel huis te bouwen, dus voor een muurtje draaien zij hun hand niet om.

Stukadoren, of de muur nu alleen maar glad gemaakt moet worden of juist dat er structuur op moet komen, u wordt op uw wenken bedient.

Schilderen, al het binnen- en buitenschilderwerk wordt professioneel gedaan als u zorgt voor de goede materialen.

Badkamer/Toilet, het gebeurt met regelmaat dat iemand niet meer tevreden is met zijn/haar badkamer en/of toilet en deze in zijn geheel wil laten aanpassen aan zijn/haar smaak. De badkamer wordt professioneel gestript en weer opgebouwd en natuurlijk is de kwaliteit merkbaar.

Keuken, voor een keuken geldt hetzelfde als voor een badkamer of toilet. Als u toe bent aan iets nieuws helpen deze mensen u van het begin tot het eind. En als zij klaar zijn, staat u te koken in een prachtige keuken.

Vloeren, het egaliseren van een vloer, laminaat leggen, vloerbedekking leggen.

Dakwerkzaamheden, een dak herstellen, een nieuw dak maken, een dakkapel plaatsen, een dakraam plaatsen, geen probleem.

Schuurtjes/overkappingen, schuurtjes kunnen naar uw wens worden gemaakt, net als een overkapping in de tuin.

Omheiningen plaatsen, alle soorten van omheiningen kunnen worden gemaakt en geplaatst. Dit kan van steen zijn of van hout, naar uw wens.

Enzovoort In principe kunnen de klussers een huis compleet bouwen vanaf het begin. Als men in Polen een bouwvakker wilt zijn, dient men alles van alle werkzaamheden te kennen. Men is daar niet gespecialiseerd in alleen elektriciteit of alleen in metselwerk. Nee, daar moet men alle werkzaamheden kunnen uitvoeren, vandaar dat ook de mannen van KlussenPool u bij alle werkzaamheden kunnen helpen.